onsdag 31. august 2011

FRA FORTVILELSE TIL HÅP

Etter lang ventetid og mange år med unødvendige plager, kom endelig dagen dette skulle gjøres noe med :)
Plagene begynte for over 15 år siden etter at jeg fikk satt inn denne hormon spiralen.
Livet ble et mareritt rette og slett med 15 dager på og 15 dager av med store blødninger. 
Sånn gikk jeg i 3 år, som absolutt var 3 år for mye (spør du meg) 
Alle disse årene som har gått med til å knaske på høydosejern (da jeg ikke har lagringsjern), alle planer som er blitt spolert med tanke på denne helvetes uken, alle invitasjoner jeg har måtte takke nei til, og sist men ikke minst utallige andre ting som har måttet vike :(
Men i dag kom dagen :) Smiler fra øre til øre her jeg sitter i skrivende stund :)))
Fra å ha tatt masse prøver, til å ha blitt vurdert frem og tilbake og opp og ned og i mente, til å ha blitt glemt i papirmassen til så å endelig få gjøre noe med de ubehagelige og hemmende plagene mine, var dagen i dag dagen jeg har ventet på med skrekkblandet fryd :)))Jeg har vært dagpasient ved Gynekologisk operasjon/dagkirurgi på KK i Bergen, der jeg har fått utført en såkalt ENDOMETRIERESEKSJON (reduksjon av livmorslimhinnen) og jeg er bare sååå happy :)))
Dette kan bare bli bra og jeg er på rett vei for å ta tilbake livet mitt, for det er akkurat sånn jeg føler det nå :)
Endelig har jeg fått et håp om bedre dager og mere spontanitet uten å måtte sitte med kalenderen i fanget for så å regne ut når og om jeg kan være med på alt fra en bytur med min søster, til klubbkveld med venninner, en fjelltur eller en reise med min høyt elskede mann eller på shopping med min datter eller til og med pass av mine to herlige barnebarn.
Livet er mitt og jeg er i ferd med å ta det tilbake :) 

Klemmer fra en med håp for fremtiden, Heidi

3 kommentarer:

 1. Huff...høres helt forferdelig ut!!! Sååå bra du endelig-etter altfor mange år med smerter får livet ditt tilbake!!! Masse lykke til!!
  Klem Tove

  SvarSlett
 2. Oj.. det hørtes IKKE greit ut! Satte inn spiral rett etter nyttår, og hadde litt blødning i 4-5 mnd, og syntes DET var utrolig kjipt. (skal ikke klage på det mer!) Når du har gått såå lenge, så skjønner jeg det må bli vidundelig og herlig å få gjordt denne opperasjonen!! Blir nok ett nytt menneske! Ønsker deg med hele mitt hjerte at du får det bedre, og at opperasjonen går fint!! Enig: det er ditt LIV! og LEV det! det er nå du har det!!! stor klem fra Gunn

  SvarSlett
 3. Tusen takk Tove og Gunn for innlegg på bloggen :)
  Det går veldig bra med meg nå etter inngrepet, da jeg hadde trodd det skulle være annerledes enn det det viser seg så langt.
  Har en god følelse på at dette forandrer min hverdag her etter :)

  Riktig god fredag til dere to !!

  Klem Heidi

  SvarSlett

Takk for at du tittet innom ღ