torsdag 1. september 2011

VÅRT HJEM UTENDØRS
Vi har litt planer om utbygging på denne siden av huset, da vi mest sannsynlig tar et soverom og slår sammen med stuen som jeg synes er så alt for liten. 
Vi kan da få en større gang og et bad med bedre løsning på.Her går vi når vi kommer fra garasjen og skal inn hoved inngangen som blir rundt hjørnet oppe til venstre.
Her kan en gå rett inn på vaskerommet hviss en kommer skitten ned fra garasjen eller etter en fjelltur i nærområdet.


 Det vi har planer om her, er utbygging av kjøkken selv om det allerede er bra størrelse (ca 20 kvadrat) på det, men da mor har lyst på en annen løsning pluss en kjøkken-øy og hvitt kjøkken, må ting endres her :) 
Nå snakker vi litt frem i tid :)
Alt av gress på to sider av hagen, skal det legges skifer eller vedlikeholdsfritt terrassebord eller en kombinasjon av begge deler på.
Dette har vi planer om å påbegynne neste vår.Her er andre siden som skal få skifer eller vedlikeholdsfritt terrassebord pluss at den overbygde uteplassen skal omgjøres til mere en vinterhage, 
med dører en kan stenge av for så å varme opp rommet på vinterstid.
Ser frem til å kunne bruke dette stede mere, for her sitter en helt usjenert og alt er stille rundt :)
Her skal det også komme dør ut fra stuen og tak som bygges over slik at selv om det regner kan vi gå tørrskodd inn i vinterhagen. 
Peis eller grillsted skal vi ha, med plass til oppbevaring av kopper og kar en bruker utendørs på sommerstid.

Dette er planer vi har pr i dag, og hvordan det blir til slutt gjenstår å se når så langt kommer :))


Terrassen utenfor tv-stuen hadde vært fin å kle inn for så å få enda bedre plass oppe, da det er her vi holder oss mest ved festlige anledninger.


Vi bor i enden av gata vi bor i, og har en gjennomgangsvei mellom oss og naboen som blir brukt av turgåere og barn til og fra skolen.


Denne boden er gull verd med tanke på hageredskap, malingsspann, litt hagemøbler og blomsterpotter som ikke er i bruk hele tiden :)


Litt vanskelig å se størrelsen på vedboden, men den rommer noen mål med ved som kommer godt med på kalde vinterdager.
Her kunne jeg tenke meg å lage en lekestue til våre barnebarn på høyre side.
Så kjekt at de kan ha sin egen plass når de er på besøk., og så slipper de å gå oppi oss voksne hele tiden. 
 
Godt for dem og bra for oss :)

Dette var en liten gjennomgang av planene våres og bilder som gav dere et lite innblikk i hvordan jeg bor med min kjære mann og mellomste sønn som enda bor hjemme :)Og selvfølgelig vår firbente skøyer Buddy :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tittet innom ღ